CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Appartement in het centrum van Beveren-Leie.Super rustig gelegen.Ruime inkom met vestiaire.Apart toilet.1 slaapkamer.Badkamer met enkele Lavabo en een ligbad met douche gordijn. Geïnstalleerde keuken met vaatwas!Aparte berg en wasruimte.Eet en leefruimte met veel lichtinval!Garage!

Prijs: € 495

Appartement met garage en kelderberging pal in het centrum van Deerlijk. Inkom met vestiaire ruimte en gastentoilet. Lichtrijke eet en leefruimte. Geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en toegang tot het terras. 2 slaapkamers. Was en bergruimte. Badkamer met enkele lavabo, ligbad en douche. Dubbel glas. Epc 280kwh. Syndickosten INBEGREPEN!

Prijs: € 550

Nieuwbouw handelspand te huur in het centrum van Beveren-Leie op 20 meter van de KORTRIJKSEWEG. Zeer vlotte verbinding/bereikbaarheid met VEEL PARKEERGELGENHEID. Geschikt voor alle doeleinden: Winkels, voeding, paramedisch beroep, kantoor, vrije beroepen..... De handelsruimte is voorzien van een apart toilet, kitchenette, berging, verkoopruimte en 3 ingangen. Alle info op kantoor bij Abbimmo. Het ...

Prijs: € 880

Duplex appartement met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Waregem. Lichtrijke eet en leefruimte met open keuken. Terras vooraan van 5 m². Badkamer met lavabo, lig/stortbad, toilet en de aansluitingen voor de wasmachine. De 1ste slaapkamer. De 2de slaapkamer bevind zich op het verdiep. Zolderberging. Garage. Epc 201kwh. Syndickosten INBEGREPEN!

Prijs: € 650

Magazijn te huur met bureel en toilet. Grondoppervlakte van 14.7mx 10m met “bureau” van 4.8mx5.8m plafond hoogte: 3.591m. Verdiep: 15.164mx14.5m max hoogte is 2m.

Prijs: € 700

Kantoorruimte te huur van 141m² in Beveren-Leie. Voorzien van airco en verwarming. Kitchenette. Internet. Dames en heren toiletten. Camera bewaking. Ruime parking. Gelegen in het bedrijvencentrum 69-71.

Prijs: € 2.000

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en garage, gelegen in het centrum van Beveren-Leie. Een mooie oppervlakte van 135m² met een zuidgericht terras van 10m². Het appartement zit in de afwerkingsfase en zal vrij zijn vanaf 01/10/2019. Vlotte verbinding en rustig gelegen. Werkelijk alle winkels in de buurt aanwezig. 1 garage inbegrepen. Mogelijkheid om nog een garage bij te huren 50S ...

Prijs: € 850

Het magazijn D6 is bereikbaar via een centrale inkom met automatische poort met code. Iedere huurder heeft zijn eigen toegangscode. In de centrale hall van 325m² is er camera bewaking. Hert magazijn heeft eigen sanitair en is voorzien van verwarming en elektriciteit.

Prijs: € 1.500

Het magazijn is bereikbaar via een ruime oprit. Automatische poort met code. De ruimte is voorzien van verwarming en apart sanitair.

Prijs: € 350

“Bedrijvencentrum 69-71” = De oplossing voor wie een kantoorruimte zoekt met groeimogelijkheden. Co-working in een ambitieuze omgeving !Hier kan men 1 of meerdere bureauruimtes huren, verschillend naargelang de behoefte in oppervlakte en indeling. Gratis ter beschikkingstelling van een gemeenschappelijke vergaderzaal en sanitair. Prijzen zijn per ruimte of per nodige m², forfait ...

Het nieuwbouw appartement is volledig opgeschilderd en reeds voorzien van gordijnen. De lichtarmaturen zijn ook aanwezig, kortom: INSTAPKLAAR! Zeer ruime inkom met vestiaire en gastentoilet. ingerichte open keuken met een berging. Leef en eetruimte met zicht op de Leie en het terras van 14m². 2 volwaardige slaapkamers. Badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Zeer laag E-peil=energiezuin ...

Prijs: € 680
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA