CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Het magazijn is bereikbaar via een ruime oprit. Automatische poort met code.

Prijs: € 350

Modern rustiek, gezellige leefruimtes en zonnige tuin. Inkom met apart toilet, boven zijn er drie slaapkamers en een moderne badkamer. Een grote woonkamer met eetplaats en aansluitend een bijkomend leefruimte. Een keuken met doorgang naar de garage en een zonnige tuin met terras en tuinhuis.

Prijs: € 725

Knusse woning gelegen in Desselgem. Inkom. Keuken met ontbijthoek. Leefruimte met veel lichtinval. Kelder. Badkamer met toilet, lavabo, lig/stortbad en de toe en afvoer voor de wasmachine. 2 slaapkamers. Verwarming op mazout. Parkeerplaats. Kleine tuin en terras.

Prijs: € 570

Duplex appartement met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Waregem. Lichtrijke eet en leefruimte met open keuken. Terras vooraan van 5 m². Badkamer met lavabo, lig/stortbad, toilet en de aansluitingen voor de wasmachine. De 1ste slaapkamer. De 2de slaapkamer bevind zich op het verdiep. Zolderberging. Garage. Epc 201kwh. Syndickosten INBEGREPEN!!

Prijs: € 650

Handelsruimte met woonst Ruime woonkamer met aansluitend een moderne keuken, een badkamer met wc, bad en lavabo op het gelijkvloers, een koertje en een kelder. Boven zijn er drie slaapkamers.

Prijs: € 600

Instapklaar appartement met 1 slaapkamer gelegen op het gelijkvloers. Inkom met gastentoilet. Was en bergruimte. Badkamer met douche en lavabo. De slaapkamer is uitgerust met inbouwkasten. Open keuken met de leef en eetruimte. Schuifraam het zonneterras voorzien van luifel. Garage. Kelderberging. Centrale verwarming op aardgas. Dubbele beglazing. Epc219kwh. GEEN SYNDICKOSTEN. ALLE KOSTEN ZIJN INBE ...

Prijs: € 575

Appartement met garage en kelderberging pal in het centrum van Deerlijk. Inkom met vestiaire ruimte en gastentoilet. Lichtrijke eet en leefruimte. Geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en toegang tot het terras. 2 slaapkamers. Was en bergruimte. Badkamer met enkele lavabo, ligbad en douche. Dubbel glas. Epc 280kwh. Syndickosten INBEGREPEN!

Prijs: € 550

Kantoorruimte te huur van 141m² in Beveren-Leie. Voorzien van airco en verwarming. Kitchenette. Internet. Dames en heren toiletten. Camera bewaking. Ruime parking. Gelegen in het bedrijvencentrum 69-71.

Prijs: € 2.000

Het magazijn D6 is bereikbaar via een centrale inkom met automatische poort met code. Iedere huurder heeft zijn eigen toegangscode. In de centrale hall van 325m² is er camera bewaking. Hert magazijn heeft eigen sanitair en is voorzien van verwarming en elektriciteit.

Prijs: € 1.500

“Bedrijvencentrum 69-71” = De oplossing voor wie een kantoorruimte zoekt met groeimogelijkheden. Co-working in een ambitieuze omgeving !Hier kan men 1 of meerdere bureauruimtes huren, verschillend naargelang de behoefte in oppervlakte en indeling. Gratis ter beschikkingstelling van een gemeenschappelijke vergaderzaal en sanitair. Prijzen zijn per ruimte of per nodige m², forfait ...

Prijs: € 1
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA