CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Garage te huur in de vijfseweg te Waregem. Met verlichting.

Prijs: € 65

Dit appartement is gelegen aan het kerkplein met een open zicht. Een ruime living met open keuken met berging en aangenaam zicht. 2 slaapkamers met toegang tot het zonneterras, een badkamer met ligbad, douche en lavabo en een apart gasten toilet. In het gebouw is er een lift aanwezig. Dit appartement heeft tevens ook een ondergrondse staanplaats en berging.. Ideale ligging.

Prijs: € 675

2 slaapkamer appartement met lichtrijke leef en eet ruimte. Aparte moderne keuken. Inkom met gasten toilet, badkamer met douche en lavabo meubel. Volledig geïsoleerd. Dubbele beglazing. Centrale verwarming op aardgas. vlotte verbinding. Centraal gelegen.

Prijs: € 550

Instap klaar appartement met 2 slaapkamers. Aangename inkom met vestiaire. Gasten toilet. Badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Grote was en bergruimte. Lichtrijke leefruimte met open keuken. In de keuken zijn alle toestellen voorzien. De ramen zijn voorzien van screens. Centrale verwarming. ventilatiesysteem Renson. Ruime kelderberging. Autostaanplaats in de ondergrondse garage. Terras ...

Prijs: € 670

Appartement in het centrum van Waregem. Inkom met vestiaire. 2 slaapkamers waarvan 1 toegang bied tot terras. Badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Leefruimte met veel lichtinval en toegang tot terras. Open keuken met veel bergruimte. Dubbele beglazing. Garage. Kelderberging. Topligging! Syndic inbegrepen!

Prijs: € 600

Casco handelspand te huur op een toplocatie te Deerlijk. Veel parking! Vlotte verbinding. Locatie : gelegen aan de Vichtsesteenweg, waar het voormalige restaurant "Het Lindenhof" was". 708m². Alle info op kantoor

Prijs: € 5.900
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA