CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

afgewerkte gezinswoning met oog voor ruimte en gezelligheid. Inkom, kelder, grote open leefruimte met zithoek en eetplaats, open keuken, badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar men nog kamers kan bijmaken. Groot terras en zonnige tuin met berging.

VERKOCHT

Woonindeling; Centrale inkom, vestiaire, toilet, zithoek en eetplaats met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Grote keuken met aansluitend een grote berging, wasplaats en dubbele garage. Verdiep, open nachthall met 3 slaapkamers ,twee badkamers , bureau, en grote polyvalente ruimte. Mooie zuid gerichte tuin met recente tuinberging en ruimte voor een zwembad. Perfect onderhouden en aanrader ...

VERKOCHT

Te renoveren gezinswoning met inkom, apart toilet, mooie ruime leefruimte met zithoek en eetplaats , leefkeuken, garage met berging. Boven zijn er VIER ruime slaapkamers, zolder en een badkamer. Zuid gerichte tuin met terras en tuinhuis.

VERKOCHT

Inkom, twee slaapkamers, berging, apart toilet, badkamer met ligbad en lavabo, open leefruimte met open keuken, aansluitend terras en tuin met uitweg en parking.

VERHUURD

Prachtig afgewerkte woning in Mediterrane stijl. Inkom, berging, apart toilet, prachtige badkamer, ruime moderne open keuken, leefruimte met eetplaats en living met toegang naar het terras en de tuin, boven VIER ruime slaapkamers. Volledig gerenoveerd in 2001, nieuwe ramen, nieuwe grote badkamer, nieuwe leidingen, Centrale verwarming op aardgas en prachtige nieuwe keuken.

VERKOCHT

Totaal renovatieproject opbrengsteigendom Roeselare; Gebouw op 395m² met parking en ondergrondse garage. Zes appartementen met telkens 1 slaapkamer, apart toilet, badkamer, keuken en leefruimte. Gelegen in woonzone en aan de Westlaan te Roeselare! Nabij een mooie en rustige groenzone aan de Mandel, winkels, openbaarvervoer en nabij het centrum van Roeselare. Alle info op aanvraag.

VERKOCHT

Moderne handelsruimte te huur in het centrum van Oostrozebeke. Gelegen langs de invalsweg oostrozebeke, wielsbeke en dit op 100m van het centrum. 178m² groot met toiletten damens/heren en een ruime keuken. Mooie vitrine met parking! Achteraan is een stockageruimte voorzien, twee toiletten en een keukentje. maar deze indeling kan echter eenvoudig worden gewijzigd. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR ...

VERHUURD

Mooie gezinswoning nabij het centrum en de verbindingswegen; Inkom, ruime living met eetplaats, keuken, kelder, wasplaats, toilet, garage, terras en zonnige tuin. Open nachthall met drie slaapkamers en een zeer grote zolder in goede staat! ZEER GOED ONDERHOUDEN WONING!

VERKOCHT

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

VERKOCHT

Volledig gerenoveerde gezinswoning. Inkom, ruime woonkamer met eetplaats, moderne keuken, nieuwe badkamer met toilet, douche en lavabo, grote en droge kelder. Boven zijn er drie slaapkamers en een vaste trap naar een in te richten zolder. Buiten is er een terras met berging en een zonnige tuin met uitweg en garage. Vernieuwde ramen in pvc met dubbelglas, centrale verwarming op aardgas!

VERKOCHT

Afgewerkte gezinswoning! Inkom, toilet,moderne leefruimte met schuifraam naar grote veranda, keuken met toestellen, berging, koele berging, garage, drie slaapkamers en een moderne badkamer, zolder, groot terras met tuin en tuinberging! Deze gezinswoning ligt in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van otegem.

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA