CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

WAREGEM : Rustig gelegen villa nabij het centrum en ziekenhuis. Inkom, apart toilet, ruime leefruimte met aansluitende keuken , berging en garage. Boven tot 5 slaapkamers en badkamer. Huurprijs : 750€/maand GEEN HUISDIEREN.

VERHUURD

Woning met landelijk verzicht. De inkom brengt ons naar de woonkamer met zicht op de tuin, aansluitend de keuken met kelder. Een moderne veranda brengt de woning , de berging en de garage in verbinding met elkaar. Boven treffen we vier slaapkamers aan en een vaste trap naar de zolder die perfect als kamer in te richten valt. De praktische oprit geeft toegang naar de garage, staanplaats voor to ...

VERKOCHT

Statige woning met grote leefruimtes. Inkom met prachtige traphall, garage, leefruimte met prachtige schouw en aardgaskachel, Kelder, keuken, badkamer en toilet. Drie slaapkamers en een grote in te richten zolder. Terras, tuin met berging en uitweg met garage. Op te frissen woning.

VERKOCHT

Moderne villa in een gezellige woonwijk te huur. Inkom met apart toilet,mooie open leefruimte en open keuken. Boven drie grote slaapkamers, bureau ruimte en badkamer. Garage met berging, grote tuin met vijver.

VERHUURD

Landelijk gelegen villa met oog voor ruimte en rust. Mooie inkom met statige traphall, bureau, apart toilet, prachtige living met veel zonlicht, Leefkeuken met toegang tot de tuin wasberging en ruime garage. Bovenverdiep, grote slaapkamer met aparte badkamer, 3 ruime slaapkamers , sanitaire cel met douche en lavabo, apart toilet en een ruime zolder. Tevens is er een liftschacht voorzien. Tui ...

VERKOCHT

Ruime gezinswoning met tuin en garage. inkom, toilet, ruime liwing met eetplaats en open haard, keuken. boven: ruime nachthall, badkamer met ligbad, toilet en lavabo en drie slaapkamers.

VERHUURD

Inkom, grote leefruimte met open moderne keuken, zicht op de tuin en het terras. Wasberging en badkamer met toegang tot de tuin, uitweg voor fietsen of moto. Boven drie mooie kamers en een zolder. Vernieuwd zijn: de deuren en ramen in pvc met dubbel glas, elektriciteit en sanitaire leidingen, cv op aardgas,moderne leefkeuken, vloeren en terras vijver. PRIJS = BESPREEKBAAR

VERKOCHT

Rustig gelegen gezinswoning op 804m² met dubbele oprit en grote tuin! Klein beschrijf mogelijk. Woonindeling : Inkom, ruime living, keuken, badkamer, drie slaapkamers, zolder met vaste trap, droge kelder en ruime garage.

VERKOCHT

Ruime gezinswoning met zuid gerichte tuin! inkom, grote leefruimtes, leefkeuken, moderne badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet, droge kelder, veel berging en eeen garage, op het eerste verdiep; 3 mooie kamers en een vaste trap naar een ingerichte zolder! Vernieuwde elektriciteit, nieuwe badkamer en ingerichte zolder!

VERKOCHT

Hoeve met stallingen en bijgebouwen op 3.972m². Prachtige locatie!! Eigendom te renoveren, te verruimen of na afbraak kan men ook 5 hob kavels creëren . Bebouwbare oppervlakte in geval van nieuwbouw OB = 400m²gelijkvloers !!! Alle informatie te verkrijgen op kantoor. info@abbimmo.be of 0495 347676

VERKOCHT

START EINDFASE PROJECT FLEURIE te Vichte, oplevering begin 2012. PENTHOUSE 3.1 149m² groot en bijkomend terras van 69m².

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA