CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Ruime gezinswoning te huur Beveren-Leie. Inkom, wc, eetplaats, living met open haard, bijkomende afgesloten living met open haard, zeer ruime keuken, wasbering, terras, dubbele garage met magazijn. Boven zijn er 3 mooie slaapkamers en 2 badkamers .

VERHUURD

Centraal gelegen te Stasegem! Zonnig appartement . Inkom, toilet, 1 slaapkamer, mooie badkamer met douche en lavabo, leefruimte met open keuken, berging, living! Modern gebouw, centraal gelegen op een boogscheut van de autostrade en het centrum van Kortrijk .

VERHUURD

Gerenoveerde gezinswoningmet drie slaapkamers. Inkom, living met eetplaats, kelder, keuken, veranda en tuin, badkamer met douche, lavabo en toilet,drie slaapkamer en een vaste trap naar de zolder waar nog bijkomende leefruimtes mogelijk zijn. Verwarming op aardgas, vernieuwde ramen met dubbel glas.

VERKOCHT

Verschillende genummerde staanplaatsen te koop, waarvan 1 in een ondergronds parking. Afgesloten met een gecodeerde automatische sectorale poort. Ligging op de hoek van de Doorniksewijk en de Toekomststraat te Kortrijk. Recent gebouw, goede buurt en perfecte verhuurmogelijkheid. Ideale belegging, 50€/maand in verhuur, rendement verzekerd !!

VERKOCHT

START EINDFASE PROJECT FLEURIE te Vichte, oplevering begin 2012. Gelegen op een uitzonderlijke locatie te Vichte. Appartement 2.1 is gelegen op de tweede verdieping, 109m² groot met een bijkomend terras van 18m². Woonindeling : inkom, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo, apart toilet, living met een open keuken en een praktische berging. Een ...

VERKOCHT

START EINDFASE PROJECT FLEURIE te Vichte, oplevering begin 2012. Gelegen op een uitzonderlijke locatie te Vichte. Appartement 1.1 is gelegen op de eerste verdieping, 107m² groot met een bijkomend terras van 26m². Woonindeling : inkom, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo, apart toilet, living met een open keuken en een praktische berging. Een ...

VERKOCHT

Handelspand met mooie parkeergelegenheid; Gelegen op een boogscheut van het centrum van Waregem en nabij de verbindingswegen. CV op aardgas 154m² bruikbare oppervlakte!

VERKOCHT

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een prachtig open zicht op de nieuw aangelegde rotonde. Ruime inkom met apart toilet, twee slaapkamers met balkon, een badkamer met ligbad en lavabo, grote living met eetplaats, een aangename keuken met praktische berging, balkon aan de keuken en een kelder. Centrale verwarming op aardgas, aluminium ramen met dubbel glas en mogelijkhei ...

VERKOCHT

Gezinswoning met 3 slaapkamers. Centraal gelegen te Beveren-Leie, nabij het centrum, speelplein, winkeles en school. Klein beschrijf mogelijk KI 426€, oppervlakte 281m², momenteel verhuurd.

VERKOCHT

De residentie “DE ZWAAN” , voor dit project werd er gekozen voor een tijdloos ontwerp in Normandische stijl (Knokke stijl) van authentieke bakstenen, wit geschilderd, rode dakpannetjes, houten dwarsbalken, houten ramen, houten balustrades in pastelkleuren en achteraan zijn garageboxen voorzien. Aangezien het aantal appartementen zal het aantal bewoners sterk beperkt blijven, wat bijd ...

VERKOCHT

Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers, heeft uitzonderlijk een terras van ongeveer 30m². woonindeling : Inkom, toilet, living met open keuken, berging, 1ste slaapkamer met sanitaire cel ( douche) en een grote slaapkamer met badkamer,bureau en een terras van 25m².

VERKOCHT

Te renoveren appartement gelegen in het centrum van Kortrijk. In de zeer dichte nabijheid van winkels en openbaarvervoer. Inkom, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, 1 grote slaapkamer met balkon, aangename woonruimte met zicht op de winkelstraat, een keukentje en een berging. Gelegen op het eerste verdiep. UITZONDERLIJK AANBOD!

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA