CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Prachtig afgewerkte woning in Mediterrane stijl. Inkom, berging, apart toilet, prachtige badkamer, ruime moderne open keuken, leefruimte met eetplaats en living met toegang naar het terras en de tuin, boven VIER ruime slaapkamers. Volledig gerenoveerd in 2001, nieuwe ramen, nieuwe grote badkamer, nieuwe leidingen, Centrale verwarming op aardgas en prachtige nieuwe keuken.

VERKOCHT

Totaal renovatieproject opbrengsteigendom Roeselare; Gebouw op 395m² met parking en ondergrondse garage. Zes appartementen met telkens 1 slaapkamer, apart toilet, badkamer, keuken en leefruimte. Gelegen in woonzone en aan de Westlaan te Roeselare! Nabij een mooie en rustige groenzone aan de Mandel, winkels, openbaarvervoer en nabij het centrum van Roeselare. Alle info op aanvraag.

VERKOCHT

Moderne handelsruimte te huur in het centrum van Oostrozebeke. Gelegen langs de invalsweg oostrozebeke, wielsbeke en dit op 100m van het centrum. 178m² groot met toiletten damens/heren en een ruime keuken. Mooie vitrine met parking! Achteraan is een stockageruimte voorzien, twee toiletten en een keukentje. maar deze indeling kan echter eenvoudig worden gewijzigd. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR ...

VERHUURD

Mooie gezinswoning nabij het centrum en de verbindingswegen; Inkom, ruime living met eetplaats, keuken, kelder, wasplaats, toilet, garage, terras en zonnige tuin. Open nachthall met drie slaapkamers en een zeer grote zolder in goede staat! ZEER GOED ONDERHOUDEN WONING!

VERKOCHT

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHTVERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

VERKOCHT

Volledig gerenoveerde gezinswoning. Inkom, ruime woonkamer met eetplaats, moderne keuken, nieuwe badkamer met toilet, douche en lavabo, grote en droge kelder. Boven zijn er drie slaapkamers en een vaste trap naar een in te richten zolder. Buiten is er een terras met berging en een zonnige tuin met uitweg en garage. Vernieuwde ramen in pvc met dubbelglas, centrale verwarming op aardgas!

VERKOCHT

Afgewerkte gezinswoning! Inkom, toilet,moderne leefruimte met schuifraam naar grote veranda, keuken met toestellen, berging, koele berging, garage, drie slaapkamers en een moderne badkamer, zolder, groot terras met tuin en tuinberging! Deze gezinswoning ligt in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van otegem.

VERKOCHT

WAREGEM : Rustig gelegen villa nabij het centrum en ziekenhuis. Inkom, apart toilet, ruime leefruimte met aansluitende keuken , berging en garage. Boven tot 5 slaapkamers en badkamer. Huurprijs : 750€/maand GEEN HUISDIEREN.

VERHUURD

Woning met landelijk verzicht. De inkom brengt ons naar de woonkamer met zicht op de tuin, aansluitend de keuken met kelder. Een moderne veranda brengt de woning , de berging en de garage in verbinding met elkaar. Boven treffen we vier slaapkamers aan en een vaste trap naar de zolder die perfect als kamer in te richten valt. De praktische oprit geeft toegang naar de garage, staanplaats voor to ...

VERKOCHT

Statige woning met grote leefruimtes. Inkom met prachtige traphall, garage, leefruimte met prachtige schouw en aardgaskachel, Kelder, keuken, badkamer en toilet. Drie slaapkamers en een grote in te richten zolder. Terras, tuin met berging en uitweg met garage. Op te frissen woning.

VERKOCHT

Moderne villa in een gezellige woonwijk te huur. Inkom met apart toilet,mooie open leefruimte en open keuken. Boven drie grote slaapkamers, bureau ruimte en badkamer. Garage met berging, grote tuin met vijver.

VERHUURD
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA