CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Landelijk gelegen villa met oog voor ruimte en rust. Mooie inkom met statige traphall, bureau, apart toilet, prachtige living met veel zonlicht, Leefkeuken met toegang tot de tuin wasberging en ruime garage. Bovenverdiep, grote slaapkamer met aparte badkamer, 3 ruime slaapkamers , sanitaire cel met douche en lavabo, apart toilet en een ruime zolder. Tevens is er een liftschacht voorzien. Tui ...

VERKOCHT

Ruime gezinswoning met tuin en garage. inkom, toilet, ruime liwing met eetplaats en open haard, keuken. boven: ruime nachthall, badkamer met ligbad, toilet en lavabo en drie slaapkamers.

VERHUURD

Inkom, grote leefruimte met open moderne keuken, zicht op de tuin en het terras. Wasberging en badkamer met toegang tot de tuin, uitweg voor fietsen of moto. Boven drie mooie kamers en een zolder. Vernieuwd zijn: de deuren en ramen in pvc met dubbel glas, elektriciteit en sanitaire leidingen, cv op aardgas,moderne leefkeuken, vloeren en terras vijver. PRIJS = BESPREEKBAAR

VERKOCHT

Rustig gelegen gezinswoning op 804m² met dubbele oprit en grote tuin! Klein beschrijf mogelijk. Woonindeling : Inkom, ruime living, keuken, badkamer, drie slaapkamers, zolder met vaste trap, droge kelder en ruime garage.

VERKOCHT

Ruime gezinswoning met zuid gerichte tuin! inkom, grote leefruimtes, leefkeuken, moderne badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet, droge kelder, veel berging en eeen garage, op het eerste verdiep; 3 mooie kamers en een vaste trap naar een ingerichte zolder! Vernieuwde elektriciteit, nieuwe badkamer en ingerichte zolder!

VERKOCHT

Hoeve met stallingen en bijgebouwen op 3.972m². Prachtige locatie!! Eigendom te renoveren, te verruimen of na afbraak kan men ook 5 hob kavels creëren . Bebouwbare oppervlakte in geval van nieuwbouw OB = 400m²gelijkvloers !!! Alle informatie te verkrijgen op kantoor. info@abbimmo.be of 0495 347676

VERKOCHT

START EINDFASE PROJECT FLEURIE te Vichte, oplevering begin 2012. PENTHOUSE 3.1 149m² groot en bijkomend terras van 69m².

VERKOCHT

Charmante woning in het centrum van Deerlijk. Zuid gerichte tuin met terras en berging. Inkom, zithoek, eetplaats, ruime droge kelder, keuken, badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers, apart toilet en een vaste trap naar de zolder . De zolder is perfect in te richten als slaapkamers. Er is een fietsendoorgang aan de linkerzijkant.

VERKOCHT

Woning met zuidgerichte tuin, oprit en garage. Gelegen op 389m², klein beschrijf mogelijk. Woonindeling : inkom, wc, living, kelder, keuken , 3 slaapkamers, bureau en zolder.

VERKOCHT

Goed gelegen woning op 100m van het station en het centrum van Harelbeke met zijn winkels en ontspanningsmogelijkheden. Inkom, living, eetplaats, ruime ingerichte keuken, toilet, badkamer met lavabo en inkoopdouche, droge kelder en verder af te werken boven verdieping met twee slaapkamers en een riante zolder. Overal nieuwe ramen met dubbel glas en vooraan pvc rolluiken. Mogelijkheid tot het hu ...

VERKOCHT

Praktische stadswoning te koop in hartje Kuurne. Inkom, apart toiletruime leefruimte met loft uitstraling, grote keuken met aansluitende berging, Stadskoertje met berging, grote nachthall, apart toilet, drie slaapkamers en een badkamer. Eetplaats, zithoejk en dressing zij n inbegrepen in de verkoopprijs. Zeer rustige gelegen in een kindvriendelijke buurt, hartje Kuurne.

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA