CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers, heeft uitzonderlijk een terras van ongeveer 30m². woonindeling : Inkom, toilet, living met open keuken, berging, 1ste slaapkamer met sanitaire cel ( douche) en een grote slaapkamer met badkamer,bureau en een terras van 25m².

VERKOCHT

Te renoveren appartement gelegen in het centrum van Kortrijk. In de zeer dichte nabijheid van winkels en openbaarvervoer. Inkom, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, 1 grote slaapkamer met balkon, aangename woonruimte met zicht op de winkelstraat, een keukentje en een berging. Gelegen op het eerste verdiep. UITZONDERLIJK AANBOD!

VERKOCHT

Moderne gezinswoning met drie slaapkamers. Inkom, toilet, ruime living met open keuken, keuken met eiland, berging, aan te leggen tuin met tuinhuis. Boven drie slaapkamers waarvan één met dressing en een mooie badkamer met douche, ligbad, toilet en lavabo.

VERKOCHT

Mooie gezinswoning te huur, centrum Beveren-Leie. Inkom, berging, ruime living, grote moderne leefkeuken, kelder, badkamer met ligbad,en lavabo, toilet, twee slaapkamers boven en een bureau ruimte. Oprit met garage en tuin. vernieuwd en in zeer goede staat, in nabijheid van winkels, openbaar vervoer en school.

VERHUURD

jonge moderne halfopen bebouwing met tuin en garage. Indeling: Inkomhall met trap,apart toilet, living van 32 m² met keramisch blinkende moderne vloer, volledig ingerichte keuken, veranda open met de keuken met zicht op de tuin, berging. Op 1e verdiep 3 mooie slaapkamers (in kamers overal ingemaakte kasten) en grote badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet. Terras en tuin van 99 ...

VERKOCHT

Originele gezinswoning met drie tot vier slaapkamers. woonkamer met bar en zithoek, eetplaats, keuken, badkamer met ligbad en toilet. drie slaapkamers boven en een grote zolder met vaste trap, mog. tot extra kamers, zonnige en rustige tuin. Klein beschrijf mogelijk, KI 359€.

VERKOCHT

afgewerkte gezinswoning met oog voor ruimte en gezelligheid. Inkom, kelder, grote open leefruimte met zithoek en eetplaats, open keuken, badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar men nog kamers kan bijmaken. Groot terras en zonnige tuin met berging.

VERKOCHT

Woonindeling; Centrale inkom, vestiaire, toilet, zithoek en eetplaats met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Grote keuken met aansluitend een grote berging, wasplaats en dubbele garage. Verdiep, open nachthall met 3 slaapkamers ,twee badkamers , bureau, en grote polyvalente ruimte. Mooie zuid gerichte tuin met recente tuinberging en ruimte voor een zwembad. Perfect onderhouden en aanrader ...

VERKOCHT

Te renoveren gezinswoning met inkom, apart toilet, mooie ruime leefruimte met zithoek en eetplaats , leefkeuken, garage met berging. Boven zijn er VIER ruime slaapkamers, zolder en een badkamer. Zuid gerichte tuin met terras en tuinhuis.

VERKOCHT

Inkom, twee slaapkamers, berging, apart toilet, badkamer met ligbad en lavabo, open leefruimte met open keuken, aansluitend terras en tuin met uitweg en parking.

VERHUURD

Prachtig afgewerkte woning in Mediterrane stijl. Inkom, berging, apart toilet, prachtige badkamer, ruime moderne open keuken, leefruimte met eetplaats en living met toegang naar het terras en de tuin, boven VIER ruime slaapkamers. Volledig gerenoveerd in 2001, nieuwe ramen, nieuwe grote badkamer, nieuwe leidingen, Centrale verwarming op aardgas en prachtige nieuwe keuken.

VERKOCHT

Totaal renovatieproject opbrengsteigendom Roeselare; Gebouw op 395m² met parking en ondergrondse garage. Zes appartementen met telkens 1 slaapkamer, apart toilet, badkamer, keuken en leefruimte. Gelegen in woonzone en aan de Westlaan te Roeselare! Nabij een mooie en rustige groenzone aan de Mandel, winkels, openbaarvervoer en nabij het centrum van Roeselare. Alle info op aanvraag.

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA